Facebook Twitter YouTube E-mail
Home Dog News Een vriendje op bezoek…

Een vriendje op bezoek…

Vorige week vrijdag was het zover.. Timo kwam logeren! Timo is een blenheim reu’tje van 1 jaar. Timo is het hondje van Cindy (aka Flo) en komt helemaal uit het verre West Vlaanderen!

De eerste dagen waren een beetje onrustig en rumoerig hoor.. Timo was het duidelijk niet gewend om te leven tussen andere hondjes.. Maar na de nodige correcties van zowel Qwick als Qnotje gaat het nu al VEEL beter! Nog maar af en toe hoor je eens een grommetje of een uitvliegende Qwick maar dat heeft dan meestal te maken met een kauwbeentje.. Tja, eten.. het zal altijd iets raars blijven zeker?

Qua eten is Timo’tje wel een heel ander geval dan die van ons hoor.. Wat kan het hem nu maken als zijn brokjes daar staan? Of als een ander die wil opeten? Af en toe ging het vlotjes maar meestal kwam er toch wel een andere hond aan te pas om hem zijn brokjes te doen opeten πŸ˜‰

Verder is ie ook mee gaan wandelen afgelopen zondag met ‘t Meuteke en daar heeft ie zich echt laten gaan hoor πŸ™‚ Hij heeft geblaft voor 10 πŸ˜€ (Is het niet Mica πŸ˜‰ )

Al bij al is het een leuke week geweest en vooral David knuffelt er HEEL graag mee, hij zegt altijd dat het een klein Qwickske is πŸ˜‰

Hier nog een paar fotookes en tot de volgende keer!

 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Q-Cavaliers [Qwick, Qarrotje, Qwebble and Qnotje]