Facebook Twitter YouTube E-mail
Home Dog News Het jaarlijkse dierenarts bezoek..

Het jaarlijkse dierenarts bezoek..

Vorige vrijdag was het weer zover.. Tijd voor inentingen en de jaarlijkse check-up..

Ons Qnotje had donderdag wat kuren gehad en ik was dus blij dat we toch moesten gaan. Daar aangekomen begon het al goed.. Ons Qwebble liet al direct wat achter in de wachtzaal.. Zoals gewoonlijk was de juffrouw weer wagenziek geworden, dus we konden al beginnen kuisen.. Dan met de hele bende naar binnen.

Als eerste was ons Qnotje aan de beurt. Die moest haar inenting nog krijgen tegen hondsdolheid. Alles ging heel goed en haar pootje werd extra nagekeken, maar onze kleine meid is in prima conditie !!! Oja en natuurlijk nog de weegschaal op, resultaat : 5,5kg!! Onze kleine meid wordt groot!

Ondertussen heeft ons Qwebble nog eens overgegeven bij de DA binnen en voor de allereerste keer heeft ons Qwickske niks beter gevonden dan tegen de kast te plassen in de consultatie ruimte.. Je moet niet vragen hoe ik me schaamde…

Als tweede was ons Qwebbletje aan de beurt. Zij moest haar gewone inentingen krijgen en ook een inenting tegen kennelhoest. Vroeger was dit een neusspray maar deze blijken niet meer te bestaan dus nog een spuitje extra. Voor de rest nog een controle en rarara onze meid heeft voor de verandering nog maar eens een oorontsteking, dus dan maar weer druppeltjes in die oortjes 😉 Bij Qwebble woog de weegschaal 8,5kg dus wel wat bijgekomen na de sterilisatie maar als we het zo kunnen houden is het wel goed!

En last but not least, Qwickske. Die moest zijn gewone inentingen krijgen, de inenting tegen kennelhoest en ook een vernieuwing van zijn hondsdolheid vaccin.. Arm sukkeltje, 3 spuitjes en gejankt dat ie heeft.. Het grootste kindje van allemaal 🙂 Oja, nog een dikke proficiat voor ons Qwickske want de weegschaal zei dat ie nog maar 10,8kg weegt!!! (Komende van meer dan 13kg een paar jaar geleden)

Dan bij de 2 oudste de anaalkliertjes nog eens proper maken en iedereen was weer klaar om mee naar huis te gaan..

Maar iedereen gezond en wel, bij niemand hartruis of iets anders gevonden, dus ik ben supertrots op onze kroost!!! (En als beloning hebben ze natuurlijk allemaal een lekkere koek gekregen ;))

Lieve

 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Q-Cavaliers [Qwick, Qarrotje, Qwebble and Qnotje]