Facebook Twitter YouTube E-mail
Home Dog News Nieuwe hondenschool voor Qwebble & Qnotje

Nieuwe hondenschool voor Qwebble & Qnotje

Vanavond is het zover..
Ons Qwebbletje gaat terug agility volgen.. Niet meer in Herentals uit tijdgebrek (2 avonden in de week gecombineerd met een huishouden, 2 andere hondjes en een fulltime job) maar in Turnhout bij de KKK…
Ik heb voor Turnhout gekozen omdat ik op dezelfde avond ineens showtraining kan volgen met ons Qnotje..

Vorige week ben ik al eens met ons Qnotje geweest en oooohhh wat was alles interessant.. Dus ik ben nu wel eens benieuwd wat ze er straks van zal bakken..

Maar het meest benieuwd ben ik toch wel naar ons Qwebbletje.. Zou ze er nog iets van kennen? ‘t Is tenslotte toch al een maand of 2 geleden dat ze nog agility getraind heeft.. (Ja ik weet het, ik schaam me diep)

Dus duim effe voor ons en laat ons hopen dat ze toch nog iets kent 😉

Lieve

 
No Comments  comments 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Q-Cavaliers [Qwick, Qarrotje, Qwebble and Qnotje]