Facebook Twitter YouTube E-mail
Home Dog News Qwebble en haar Cavalier capriolen…

Qwebble en haar Cavalier capriolen…

Gisterenavond nog eens gaan trainen met ons Qwebbletje en ons Qnotje..

Dus we beginnen met ons Qwebble voor haar agility training. (Qnotje doet dan showtraining maar dat is een uurtje later)
Het was de tweede keer dat we gingen trainen en dus stonden we samen met nog een hondje op het beginnersveld. Angie is een 3-jarig herplaatst pincherke dat voor de 2de keer kwam..
Ons Qwebble was heel enthousiast en ze kon niet wachten om te beginnen..

Toen we dan begonnen ging alles heel goed, alleen wilde de juffrouw overal maar op en over zelfs zonder dat je iets gezegd had.. Eerst alle oefeningen aan de leiband en dat ging heel vlotjes, vrolijk sprong ze overal over en klom ze overal op..

Maar dan mochten we een paar oefeningen achter elkaar doen, zonder leiband.. Toen is het begonnen.. Onze altijd vrolijk, hyperactieve Qwebble zou wel eens laten zien dat ze een ECHTE Cavalier is..

Zonder leiband gaat ze daar zitten en ik mocht op mijn kop gaan staan, koekjes pakken, haar speeltje pakken, haar lokken tot ik geen stem meer had, maar onze juffrouw had besloten om geen poot meer te verzetten.. De oren plat op de kop, de tong buiten en de staart maar kwispelen.. “Ben ik nu niet schattig? Kom me maar aaien, dat heb ik veel liever”

Als ik ze dan toch in beweging kreeg voor een oefening als ze dan weer klaar was zat ze daar weer.. of ze ging er zelfs bij liggen.. alles plat, poten uiteen en kop plat op de grond.. Alleen die staart en die ogen bewogen nog.. Iedereen stond ermee te lachen.. Maar ik stond daar wel met die Cavalier en haar kuren 😉

Al goed dat ze der nog mee konden lachen want het was nogal een gedoe hoor en’t was niet dat de juffrouw moe was ofzo hoor, neenee, leiband vast en vrolijk mee over alle toestellen, leiband af en daar lag of zat ze weer.. De lesgeefster heeft haar zelfs opgepakt en voor een toestel neergezet.. Ging ze maar op haar ruggetje liggen met de blik van “Aai me over mijn buikje?”

Tja.. ‘t zijn en blijven speciale gevallen eh.. Onze Cavaliers..

Lieve

 
1 Comment  comments 

One Response

  1. elleke

    Hallo lieve

    geloof toch dat je veel plezier heb met je qwebbleke ook een speciale geloof ik hihi

    groetjes elleke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Q-Cavaliers [Qwick, Qarrotje, Qwebble and Qnotje]